Klaar om anderen te ontmoeten?

  • Bezoek bars, restaurants en hotels om andere mensen veilig te ontmoeten

  • Digitaal certificaat voor een COVID-19 zelftest In slechts 15 minuten

  • Eenvoudig en handig gedecentraliseerd van overal

Sneltest + certificaat

Veilig bars, restaurants en hotels bezoeken

UW KAART NAAR NORMALITEIT!

identyME is het eerste op internationale normen gebaseerde product, dat gecertificeerde thuistests voor iedereen gemakkelijk en veilig maakt.

Omdat identyME door het Oostenrijkse Ministerie van Volksgezondheid is geaccrediteerd, kunnen de afgegeven testcertificaten in de hele EU grensoverschrijdend worden gebruikt. Dit betekent dat u kunt reizen en restaurants en evenementen binnen de EU kunt bezoeken die ten minste 24 uur geldig zijn. Houdt u a.u.b. rekening met de geldende voorschriften van het desbetreffende ministerie van Buitenlandse Zaken.

Sneltest + certificaat

Zo eenvoudig werkt de certificering

Contactloos, locatie-onafhankelijk, kosteneffectief

1.
Certificaat kopen

Bestel het gewenste aantal certificaten bij onze partnerwinkels. Het is mogelijk om de certificaten met of zonder testkit te bestellen. U ontvangt een unieke code voor elk certificaat.

2.
Voer een snelle test uit

Registreer uw ID op identyme.app om het verificatieproces te filmen en te uploaden. Identificeer uzelf eerst op legale wijze, wat kan worden gedaan met elk apparaat met internet, inclusief een camera. Voer vervolgens de Covid-sneltest uit volgens onze stapsgewijze instructies.

3.
Certificaat ontvangen

Onze kunstmatige intelligentie doorzoekt en evalueert vervolgens de automatische opname en certificeert uw testresultaat. U ontvangt dan binnen 15 minuten uw certificaat als PDF en binnenkort als groene ID-kaart. Positieve testresultaten moeten onmiddellijk aan uw lokale gezondheidsdienst worden gemeld als uw lokale gezondheidsdienst dat vereist.

Sneltest + certificaat